kantoor interieur

Kantoor interieur van Muller Bouw Oss

De thuisbasis van Muller Bouw in Oss is in de loop der jaren meerdere malen uitgebreid en verbouwd. Ruime kantoren en genoeg werkplekken op een prima bereikbare locatie. Het interieur van het kantoor was praktisch en degelijk, maar kende weinig sfeer en beleving. Dat kan anno 20121 anders vond de directie. Tribe kreeg de opdracht om alle in de loop der jaren ontstane losse elementen op een duurzame wijze aan elkaar te verbinden. Een goed interieur verteld een verhaal vinden wij bij Tribe, dus ontwierpen we een interieur dat een mooie afspiegeling is van hetgeen waar Muller Bouw voor staat. Betrouwbaarheid, vakmanschap en klantgerichtheid! Het interieur van Muller bouw is niet met goud behangen, maar straalt wel klasse uit. Een kantoor inrichting zonder poespas.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
kantoor <span>interieur</span>
tijdloos

Bij Tribe gooien we niet graag iets weg, maar bekijken altijd we eerst of we bestaande elementen opnieuw kunnen inzetten. Daarom staken we veel energie in het opnieuw fineren van spreektafels, het her-stofferen van vergaderstoelen, het overplakken van de entreebalie en het verplaatsen van onlangs vervangen tapijtvloeren naar andere ruimtes. Voor een optimale sfeer bekleedden we wanden met echt massief hout en plaatsten we meer dan honderd levende planten in verplaatsbare mobiele roomdividers. daarnaast schilderden we wanden, deuren en kozijnen in frisse prikkelende kleuren. Het resultaat is een inspirerend biophillic kantoor interieur, helemaal van deze tijd.

tijdloos

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project