VOLOP RUIMTE

Kantoor interieur van SNS De Ruimte Maastricht

"Is dit nou een kantoor, of ben ik hier in een restaurant? En eigenlijk verwachtte ik een bank." Dit is nou precies wat onze opdrachtgever SNS voor ogen had. Natuurlijk niet om mensen in verwarring te brengen, maar om klanten en medewerkers juist een huiselijke, laagdrempelige, non-bancaire omgeving te bieden, waardoor er automatisch een andere kijk op bankzaken ontstaat. Het allereerste kantoor met deze unieke benadering bouwden we samen met onze vaste partners in Maastricht. Best een uitdaging, want Maastricht is een stad waar de SNS bank sinds jaar en dag een belangrijke plaats inneemt. In de voormalige Sphinx fabrieken vonden we de ruimte en bouwden we een niet alledaags kantoor interieur, een inrichting waar klanten en bezoekers rustig hun krantje lezen, genieten van een goeie kop koffie met een mooi stuk Limburgse vlaai en aansluitend hun bankzaken doornemen met een medewerker.

VOLOP <span>RUIMTE</span>
Proost!

Voor de meeste Maastrichtenaren was het wel even wennen, maar inmiddels is de Ruimte een vertrouwde plek om na de bankzaken even de boel de boel te laten. Bourgondisch als de bewoners van deze fijne stad zijn, drinken ze hier ook hun biertje of goed glas wijn en wordt er genoten van een fijne lunch. De Ruimte is hiermee een prachtig voorbeeld dat bankieren werkelijk anders kan.

Proost!