kantoorinterieur

Kantoor interieur van SNS Expertisecentrum Maastricht

"Is dit nou een kantoor, of ben ik hier in een restaurant? En eigenlijk verwachtte ik een bank." Dit is nou precies wat onze opdrachtgever SNS voor ogen had. Natuurlijk niet om mensen in verwarring te brengen, maar om klanten en medewerkers juist een huiselijke, laagdrempelige, non-bancaire omgeving te bieden, waardoor er automatisch een andere kijk op bankzaken ontstaat. Het allereerste kantoor met deze unieke benadering bouwden we samen met onze vaste partners in Maastricht. Best een uitdaging, want Maastricht is een stad waar de SNS bank sinds jaar en dag een belangrijke plaats inneemt. In de voormalige Sphinx fabrieken vonden we de ruimte en bouwden we een niet alledaags kantoor interieur, een inrichting waar klanten en bezoekers rustig hun krantje lezen, genieten van een goeie kop koffie met een mooi stuk Limburgse vlaai en aansluitend hun bankzaken doornemen met een medewerker.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
kantoor<span>interieur</span>
Proost!

Voor de meeste Maastrichtenaren was het wel even wennen, maar inmiddels is de Ruimte een vertrouwde plek om na de bankzaken even de boel de boel te laten. Bourgondisch als de bewoners van deze fijne stad zijn, drinken ze hier ook hun biertje of goed glas wijn en wordt er genoten van een fijne lunch. De Ruimte is hiermee een prachtig voorbeeld dat bankieren werkelijk anders kan.

Proost!

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project