kantoorinterieur

Kantoor interieur van Tavenu Waalwijk

In een jongerencentrum moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. Naast bardiensten draaien, pop-oefenruimtes verhuren en vette festivals organiseren, zijn er natuurlijk ook gewoon de administratieve werkzaamheden. Suffe zaken volgens insiders, maar goed. Als je zo druk bent als de mensen van de Tavenu in Waalwijk, dan heb je ook gewoon een goed kantoor nodig. Maar dan moet zoiets natuurlijk wel in het plaatje passen. Tribe ontwierp en bouwde een kantoor met veel beleving voor de directie en medewerkers van de Tavenu.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>kantoor</span>interieur

De kunst van het weglaten passen we vaak toe bij Tribe. Voor de Tavenu stripten we het oude kantoor en voegden we alleen het hoognodige toe. We lieten de liflafjes voor wat ze zijn en gingen op zoek naar dat wat zou passen. Geen bullshit of gebakken lucht maar oude underlayment platen en sloophout, deze combineerden we met Brut beton. We snorden een batterij aan industriele tl's op en ze bouwden om naar LED. Met echt vette Graffiti-art zetten we de puntjes helemaal op de i.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project