kantoorinterieur

Kantoor interieur van Riff internetmarketing den Bosch

Bij Riff online marketing in den Bosch, voorheen bekend als Tribal internetmarketing, waren de directie en personeel de stoffige inrichting van hun kantoor meer dan zat! En daarin geven wij ze uiteraard groot gelijk. En juist omdat we in de afgelopen jaren een uitstekende relatie hebben opgebouwd, waren we er dan ook samen binnen no time uit. Na het inrichten van de Gameroom was het Tribe team wederom van de partij om de overige ruim 500 m2 tellende kantoorruimte vorm te geven en op een originele en duurzame wijze in te richten. Exit dus, voor alle systeemplafonds alsmede voor de geplastificeerde spaanplaat wanden. Weg met de stoffige vloerbedekking en stalen ordner-kasten. Bye bye TL-verlichting en standaard bureaus. Door het jaren '80 gebouw van zijn enorm gedateerde jas te ontdoen, creëerden we een transparante, tijdloze en lichte ruimte waar een fijne energie hangt.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>kantoor</span>interieur
OpeN

"Ongelooflijk" waren de woorden van toenmalig directeur Frank Trienen; "Het is niet alleen een stuk gemakkelijker om nieuwe mensen aan te trekken, zelfs het ziekteverzuim onder ons huidige personeelsbestand is flink gedaald. Onze mensen voelen zich echt een stuk prettiger in het door Tribe verbouwde kantoor, ikzelf trouwens ook." Een fijne werkplek heeft dus beslist niet alleen esthetisch voordelige effecten.

OpeN

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project