WORK HARD

Thuis werken en ontspannen

Voor een ondernemer in de bouwsector bouwden we in een eeuwenoud bijgebouw van zijn woning een interieur waarin gewerkt en ontspannen kan worden. Het zorgvuldig gerestaureerde gebouw is meer dan 100 jaar oud, dus kozen we hier voor een scherp contrast tussen oud en nieuw, waardoor er opvallende accenten ontstaan. Zo combineerden we helder glas met eeuwenoude eikenhouten gebinten, geborsteld roestvrij staal met sloophout en moderne RGB led verlichting met industriële armaturen. Je werkt er prettig zittend aan de stamtafel of met je laptop op schoot in een luxe fauteuil. Je ontspant er netflixend op de custom made loungebank, in de saunaruimte, of met een gekoeld drankje aan de bar. Deze volgorde is overigens niet verplicht.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
WORK <span>HARD</span>
R-L-X

Na gedane arbeid is het goed rusten. Zo'n tegeltje hing er vroeger al bij mijn opa en oma boven de haard. En omdat thuis werken helemaal HOT is geloven wij dat het goed is om hiervoor een fijne plek te creëren waar je én kunt werken, én kunt ontspannen. Dat kan gewoon in de door jou gewenste volgorde en op elk gewenst moment. De ondernemer in kwestie bleek een vooruitziende blik te hebben, want het Tribe team bouwde dit interieur al in 2011.

R-L-X

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project