Geen kroeg geen winkel

Maar een Studio. Studio Tribe

En in onze studio is vanalles mogelijk.

Naast de interieur-concepten die we er dagelijks bedenken, ruimen we zomaar een zondagmiddag in voor bijvoorbeeld een try-out van een bevriend theatergezelschap, of nodigen we een chef uit en runnen we spontaan een avond een pop-up restaurant.

De enorme sloophouten stamtafel is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor besprekingen en discussies voor wel 16 personen, of gewoon voor een heerlijk diner. Zo'n diner kan trouwens door onze vaste chef in eigen keuken worden bereid.

Onze studio biedt een unieke ervaring voor diegene die uit hun comfortzone durven stappen. Gewoon om er als creatieve 1-pitter een middag te flexwerken, of om een brainstorm te houden met collega's. Ben je als bedrijf of organisatie op zoek naar even iets anders, dan is de ruimte uitermate geschikt voor besloten bijeenkomsten tot ca. 25 personen.

Voel je er wel wat voor om eens en een middagje in onze Studio te vertoeven, of heb je zelf ideeën waarmee we samen aan de slag kunnen, neem dan vrijblijvend contact op met onze gastvrouw Doroté.

Tribe studio
Studio Tribe

Onze studio bevind zich in het voormalige CHV gebouw in Nuland. De Boerenbond, door de Nulanders ook wel Pakhuis genoemd, werd vanaf 1932 gerund door Janus van Mina de Mulder. Hier kochten de boeren hun zaad, veevoer, meel, kunstmest en andere zaken en werden de laatste nieuwtjes verteld. Door schaalvergroting in de agrarische sector verdween de functie, maar het gebouw bleef. Na een grondige renovatie is hier vanaf 2012 onze studio gevestigd.

nr. 09