7 days of feedback

- 15 February 2016 door Edwin Timmers -

Vandaag kreeg ik een mailtje van de school van mijn zoon waarin stond te lezen dat ze volgende week meedoen aan 7 days of feedback.Nou krijg ik vaker mail van de opleidingen van mijn kinderen maar deze triggerde mij in het bijzonder.
Ik geloof zelfs dat ook horeca bedrijven hier een steentje aan zouden moeten bijdragen. In 7 days of feedback gaan jonge mensen de uitdaging aan om 7 dagen lang anders en dus gezonder te leven. Eten en drinken op een verantwoorde wijze;

Maandag = Meatfree Monday,
Dinsdag = Walk on Water,
Woensdag = Size does Matter,
Donderdag = Food from the Hood,
Vrijdag = Supermarkt Survival,
Zaterdag = No time to Waste,
Zondag = Go hard or go Home.


Stuk voor stuk leuke, in voor jonge mensen aansprekende taal gegoten thema's om bewustwording te krijgen. Wat zou het leuk zijn als de Horeca ook meedoet. Kijk voor meer info op www.sevendaysoffeedback.com
terug

WOW

DIT IS ECHT VET