Alles begint bij een goed idee

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Dit weekend had ik een leuk inspiratie gesprek met een bekende Horeca ondernemer op Vlieland. We spraken over trends en passie, over brood, vis en vlees. Over authenticiteit en ambacht, allemaal dingen die superbelangrijk zijn in de horeca anno 2015. Maar waar of hoe begin je als (startende) horeca ondernemer?

Ronald opperde vrijwel meteen dat alles met een goed idee begint. En daar kon ik 'm eigenlijk alleen maar gelijk in geven.
Nu hebben wij met ons bedrijf zijn zaak vorig jaar nog een vette metamorfose gegeven, alle ideeën kwamen uit onze koker, dus beschouwde ik dit als een mooi compliment. Na deze metamorfose draait Ronald zijn bedrijf namelijk als een tierelier.

Eigenlijk weet je zoiets zelf natuurlijk al lang, maar toch is het leuk om het van een ander te horen. Een goed idee is namelijk goud geld waard, je bouwt er je hele zaak op. Je kunt inderdaad nog zo'n vakman zijn, zonder een idee wat je moet maken of hoe het er uit moet zien heb je er niks aan.

Daarom kun je bij Tribe terecht voor ideeën en inspiratie. Durf in een goed idee te investeren, het verdiend zich altijd terug.
Laat je inspireren in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Bel me op 073-5325216
terug

Durf!