Blijven Plakken

- 18 February 2016 door Edwin Timmers -

Vandaag een korte inspiratie blog over wat praktische zaken. Want met blijven plakken bedoel ik natuurlijk niet je gasten die na een stevige borrel urenlang aan je bar hangen. Dat zou trouwens wel zomaar kunnen. Deze horeca blog gaat daar in de verste verte niet over, nee vandaag hebben we het over het reinigen van horeca meubels, met name over de tafels, ik kom namelijk nogal wat horeca bedrijven tegen waar de tafels of leuningen van de stoelen (lijken te) plakken.

Een vervelend probleem als je er eenmaal last van hebt. Met deze simpele tips voorkom je het; De eerste tip is gelijk de belangrijkste;

1. Poets je tafels niet met een geconcentreerd schoonmaakmiddel zoals bijvoorbeeld Glassex. In deze middelen zitten dezelfde weekmakers als in de verf die op je tafels of stoelen zit. Poets je daar elke dag mee, dan kun je er vergif op innemen dat na verloop van tijd al je meubels gaan plakken.

2. Maak horeca meubilair dan ook schoon met een lauw sopje, gewoon een klein scheutje allesreiniger erin.

3. Vervolgens nog even na-wassen met schoon water. Je tafels zijn dan echt schoon en gaan gegarandeerd niet plakken.

Heb je al wel te kampen met dit vervelende probleem, dan zit er helaas niks anders op dan ze te schuren en opnieuw lakken om vervolgens dan wel op een ander schoonmaakmiddel over te stappen. succes.
terug

3 HANDIGE TIPS