Dat ruimt lekker op

- 13 May 2016 door Edwin Timmers -

Vorige week waren we met z'n allen druk met het opleveren van een splinternieuw duurzaam horeca concept in den Bosch, restaurant Djoyn in de Orthenstraat. En ja, dan blijven er al gauw wat zaken liggen. Niet dat ik zo'n neuroot ben, maar vandaag heb ik wel even de tijd genomen om weer eens lekker op te ruimen. Oud papier naar de inzameling ervan, het plastic gescheiden van de andere verpakkingsmaterialen en al gauw kwam er weer wat lijn in onze ontwerp-studio.Nu zul je misschien denken wat heeft dit met een interieur inspiratie-blog te maken, nou dat zal ik je vertellen.

Als je even de tijd neemt om je ogen eens goed de kost te geven dan merk je al gauw dat een heleboel spullen in je interieur totaal overbodig blijken. Ze zijn er zomaar eens terechtgekomen en zijn gewoon gebleven, als je er een collega naar vraagt zal die je waarschijnlijk niet kunnen vertellen waar het vandaan komt. Zo kom ik oude posters tegen, asbakken, gordijnroedes, oude internet-routers, kastjes, tafeltjes en niet te vergeten bossen ongebruikte kabels. Het is dus helemaal niet zo gek om eens een keer goed op te ruimen.

Gewoon eens met de bezem door de zaak, dat ruimt echt lekker op, niet alleen letterlijk maar ook in je hoofd. Een chaotische omgeving heeft namelijk veel invloed op de mensen die er werken of gewoon vertoeven. Als je dan toch lekker bezig bent kun je ook best eens een muurtje texen of dat ene kozijn in de lak zetten wat er anders nooit van komt. Wie weet word je wel geïnspireerd om je interieur echt eens rigoureus aan te pakken. Doe gerust inspiratie op bij Djoyn in de Orthenstraat 55 in den Bosch, daar hebben we met ons team een volledig duurzaam hip interieur gemaakt.

Of bel me voor een vrijblijvende afspraak;
073-5325216
terug

inspiratie