Het Ei

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

In principe kun je elke dag over eieren praten, maar op een dag als vandaag toch in het bijzonder. Het ei, een van de meest efficiënte ontwerpen die er bestaan en toch zo simpel.En juist dat woordje, Simpel, daar wil ik het graag even met je over hebben. Zoals het ei van Columbus. Simpel is vaak de beste oplossing.

Wat je ook doet, hou het simpel. Dat geldt voor het inrichten van een interieur of het maken van een layout, sterker nog Simpel geldt in het bijzonder voor je gehele bedrijfsvoering. Als je je mensen elke dag allerlei formulieren laat invullen om bijvoorbeeld iets uit het magazijn te kunnen gebruiken weet je zeker dat het een boel extra werk kost. Want die formulieren moeten natuurlijk ook weer gecontroleerd worden. En zoiets kost tijd.

Wil je een leuke werkplek creëren of het interieur van je zaak een make over geven, hou het dan simpel. Vaak worden er alleen maar zaken toegevoegd zonder dat er ooit iets uit het interieur verdwijnt. Begin eens met nadenken wat je allemaal kunt missen en ruim dat gewoon op. Bel het kringloopbedrijf of maak je personeel er blij mee. Als je een heldere basis hebt dan kun je beginnen met de lijnen opnieuw uit te zetten. Ook hiervoor geldt, hou het simpel, hoe eenvoudiger het lijnenspel is, des te meer fraaie details zichtbaar worden.

Kies dan ook voor mooie duurzame materialen, hout, staal, steen en glas zijn bijvoorbeeld tijdloos en laten zich prima combineren met leuke opvallende details. Natuurlijk besef ik me terdege dat je niet zomaar 1-2-3 interieur architect of ontwerper bent, daarom help ik je graag.
Bel me vrijblijvend op mijn rechtstreekse nummer;
073-5325216
terug

Simpel