Hoe lang duurt de bouw van een kantoor interieur?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Een klein kantoortje bouwen we bij Tribe in 5 dagen. Met een goede werkvoorbereiding is zo’n klusje binnen een week gepiept. Vraag maar aan de mensen van BM Finance. Klein maar fijn, en toch een supergaaf kantoor interieur. Voor grotere klussen staat een langere doorlooptijd. De bouw van een kantoor interieur begint overigens eerst op de werkplaats. Alle custom made interieur elementen maken we zelf. Pas als dat helemaal klaar is starten we met het bouwen van een kantoor interieur op de locatie. Vaak starten we met de vloer en werken zo systematisch naar boven, soms ook andersom, net wat het werk aan het interieur het beste past. Gemiddeld duurt het bouwen van een kantoor interieur tussen de 3 weken en 3 maanden. Afhankelijk van het aantal vierkante meters en de wensen van de klant.

Wil jij een nieuw kantoor interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

kantoor

interieur

zo

gepiept

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug