Potlood

Hoe lang duurt de bouw van een kantoor interieur?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Een klein kantoortje bouwen we bij Tribe in 5 dagen. Met een goede werkvoorbereiding is zo’n klusje binnen een week gepiept. Vraag maar aan de mensen van BM Finance. Klein maar fijn, en toch een supergaaf kantoor interieur. Voor grotere klussen staat een langere doorlooptijd. De bouw van een kantoor interieur begint overigens eerst op de werkplaats. Alle custom made interieur elementen maken we zelf. Pas als dat helemaal klaar is starten we met het bouwen van een kantoor interieur op de locatie. Vaak starten we met de vloer en werken zo systematisch naar boven, soms ook andersom, net wat het werk aan het interieur het beste past. Gemiddeld duurt het bouwen van een kantoor interieur tussen de 3 weken en 3 maanden. Afhankelijk van het aantal vierkante meters en de wensen van de klant.

Wil jij een nieuw kantoor interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

kantoor

interieur

zo

gepiept

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug