Potlood

Wat kost de inrichting van een nieuw kantoor?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Wanneer je onderscheid wilt maken tussen het interieur van je kantoor en de inrichting van je kantoor zou je dit als een aparte investering kunnen zien. Maar wat kost het?

Het kantoor interieur is de bar, een pantry, de toiletgroepen, afwerking van vloeren, wanden en plafond, ja zelfs de verlichting valt onder de noemer kantoor interieur. Je schrijft deze zaken vaak over een langere peridode af. Vaak wordt er dan ook gesproken van nagelvaste inrichting.

Onder de losse inrichting van een kantoor, ofwel inventaris vallen vaak bureaus, bureaustoelen, banken, losse spreekruimtes, een telefoonbooth en aankleding. Bij elkaar opgeteld heb je een compleet kantoor interieur, of complete kantoor inrichting. Als het beestje maar een naam heeft. Ook hiervoor geldt dat zonder een ontwerp een prijs onmogelijk is aan de voorkant is af te geven. Laat ons vooral eerst een goed  kantoor interieur ontwerp maken voordat je de portemonnee trekt.

Benieuwd naar de kostprijs voor jouw kantoor inrichting? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

kantoor

inrichting

prijs

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug