Potlood

Waar vind ik goeie ideeën voor een kantoor interieur?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Hieronder vind je een link naar de pagina kantoor interieurs op onze website. Hier staan diverse foto’s en afbeeldingen van de meest uiteenlopende kantoor interieurs die we hebben gebouwd. Je vind er ideeën voor kleine gezellige kantoor interieurs waar slechts een paar mensen werken, tot aan inspiratie voor kantoor interieurs van grote bedrijven met meer dan honderd mensen verdeeld over meerdere verdiepingen.  

bekijk kantoor interieurs

We geven je graag ideeën over hoe wij in Maastricht een bijzonder kantoor interieur bouwden voor de SNS bank, zonder dat het ook maar een beetje op een bankgebouw lijkt. Op onze site vind je ideen hoe je van een hokkerig  systeemkantoor een vette kantoortuin maakt. Laat je inspireren voor je nieuwe kantoor interieur. 

Een keer inspiratie opdoen door met onze kantoor interieur ontwerper te brainstormen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

terug

kantoor

interieur

inspiratie

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug