Wie laat ik mijn kantoor interieur onderhouden?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Een met aandacht en kunde ontworpen kantoor interieur heeft niet bijzonder veel onderhoud nodig. Vloer en wand afwerking zijn vaak van een dusdanige kwaliteit dat onderhoud tot een minimum beperkt kan worden. Kantoor interieurs met drukke verkeersplekken kunnen vaker een lik verf gebruiken, deurklinken mogen 1 keer per jaar worden bijgesteld, dat geldt ook voor kastdeurtjes van pantry bar en keuken. Het kantoor interieur is gebaad bij goede verlichting, check daarom met regelmaat de LED lampen en zorg ervoor dat het klimaatsysteem jaarlijks wordt gereinigd. Met een grote onderhoudsbeurt van je kantoor interieur, zo eens per 5 jaar  houd je de zaken fris, kun je eens een kleurtje toevoegen of verwisselen. Het Tribe team neemt graag de honneurs voor je waar.

Wil jij een nieuw kantoor interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

kantoor

interieur

onderhoud

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug