Potlood

Moet ik sta of zit bureaus voor mijn kantoor inrichting kiezen?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Persoonlijk zou ik altijd gaan voor een combinatie tussen staan en zitten. Een moderne kantoor inrichting kenmerkt zich door flexibiliteit, ergonomie en creativiteit. Een moderne kantoor inrichting biedt zijn gebruikers meerdere mogelijkheden aan om te werken. Alle bureaus zijn in hoogte verstelbaar, je kunt er dus als gebruiker voor kiezen om staand of zittend je werk te doen. Moderne kantoor inrichtingen zijn ergonomisch gezien een geweldige vooruitgang. Daarnaast heb je in een kantoor met een moderne inrichting vaak de keuze uit meerdere vormen van zitten. Lekker onderuit op je laptop in een loungebank, of staand aan een bartafel in het grand café. Een hedendaagse kantoor inrichting biedt stilteplekken, snoezel-ruimtes, zelfs diverse sportfaciliteiten, en uitgebreide horeca en gezonde catering. Kortom, het nieuwe werken is op geen enkele wijze meer te vergelijken met de schaars door tl verlichte werkplekken van vroeger, en da’s volkomen terecht vinden wij.

Wil jij een nieuwe kantoor inrichting? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

zitten

of

staan?

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug