Potlood

Wat kost een nieuw kantoor interieur?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Alles hangt natuurlijk samen met de wensen van de klant en het aantal vierkante meters van het in te richten kantoor interieur. Een klein kantoortje voor 10 personen zal minder kosten dan een interieur voor een kantoor waar 100 mensen werken. Toch kun je niet stellen dat de investering voor een kantoor interieur voor 100 personen 10 keer de prijs is van een kantoor interieur waar maar plaats is voor 10. De basis voorzieningen blijven namelijk vaak dezelfde. Je hebt nou eenmaal toiletten nodig, een keuken, een pantry, verwarming, airco of klimaatbehandeling. Hoe meer oppervlakte het kantoor interieur beslaat, hoe minder meterprijs wordt. Wil je precies weten waar je aan toe bent, laat Tribe dan een interieur ontwerp en offerte voor je maken.

Benieuwd naar de kostprijs voor jouw kantoor interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

kantoor

interieur

prijs

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug