Potlood

Bestaan er gespecialiseerde kantoor interieur ontwerpers?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Ja hoor, die zijn er. Sterker nog, bij Tribe werken we met de kantoor interieur specialisten waarnaar jij op zoek bent. We hebben zo’n 30 jaar ervaring in het inrichten van kantoren en doen dit door heel Nederland voor de meest uiteenlopende bedrijven. In Arnhem tekenden onze kantoor interieur ontwerpers bijvoorbeeld al meerdere malen het kantoor interieur voor een bedrijf in duurzame energie, we ontwierpen de uitbreiding van het huidige kantoor en organiseerden in het verleden al de verhuizing van het complete kantoor interieur naar een locatie met meer meters. Onze kantoor interieur ontwerpers zijn gespecialiseerd in het inrichten van moderne kantoren doorspekt met beleving. Verwacht van onze ontwerpers dan ook geen standaard kantoor interieurs, maar laat je verrassen door de ideeën die we hebben over het nieuwe werken. 

Wil jij eens braintormen met onze kantoor interieur ontwerper? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

kantoor

interieur

specialist

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug