Ik wil een nieuw interieur voor mijn kantoor, waar begin ik?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Begin bij het begin, laat eerst een goed interieur ontwerp voor je kantoor maken. Ga niet zomaar een kantoor inrichting shoppen bij de eerste de beste kantoor inrichter, maar investeer in een goed doordacht kantoor interieur plan.

Onze kantoor interieur ontwerpers weten precies hoe je zoiets aanpakt en helpen je graag verder. Als het na een vrijblijvende afspraak tussen ons klikt, gaan we voor je aan het werk, dat vinden we belangrijk. We hebben tenslotte samen een fikse klus te klaren. Daarom maken we daarna eerst een offerte voor het ontwerp en tekenwerk van je kantoor, zodat we beide weten waar we aan toe zijn. Vervolgens inventariseren we jouw behoeftes en die van de mensen die straks in het nieuwe kantoor werken. Daarbij kijken we naar praktische zaken zoals routing, akoestiek, verlichting, ergonomie en klimaat, naar esthetische zaken als materiaalgebruik, kleuren, stoffering en meubilair om daarna  een custom made ontwerp voor je kantoor interieur kunnen presenteren.

Pas als we samen tot de ideale vorm zijn gekomen gaan we het interieur van je kantoor daadwerkelijk bouwen, kantoor meubels aanschaffen of deze desgewenst op maat maken. Maar begin dus bij het begin, het ontwerp.

Wil jij een nieuw interieur voor je kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

Begin bij

het begin,

het ontwerp

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug