Kijk dan, leuk hè

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Enthousiaste reacties over de uitstraling of interieur van je zaak hoor je als horeca ondernemer, winkelier maar natuurlijk ook als eigenaar van een kantoorpand, erg graag. Het is dan ook erg belangrijk. Probeer het zowel voor je gasten, klanten als werknemers interessant te maken, zorg er dus voor dat er iets te beleven valt. En dan is het natuurlijk het leukst als dat exclusief in jouw bedrijf het geval is.En, ik zeg het er toch maar even bij, zoiets hoeft echt geen fortuin te kosten.

Een enthousiaste reactie bereik je alleen als je een interieur hebt met een niet alledaagse sfeer. Een inspirerende omgeving moet een verrassing zijn. Het moet drempels wegnemen en er voor zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen.
Dat bereik je niet met een zak geld, het is wel handig overigens, maar zonder creativiteit bereik je met een hoop centen nog niks.

Heb je het zelf niet in huis, maar begrijp je dat een goed interieur of inspiratie advies echt het verschil kan maken, investeer dan in creativiteit en ideeën.

Wil jij niet de plank misslaan, en echt goed uit de verf komen.
Bel me dan op 073-5325216, voor een vrijblijvende afspraak. Fijne avond.
terug

niet alledaagse sfeer