Met beleving maak je het verschil in je interieur

- 13 January 2016 door Edwin Timmers -

Zelfs als je een boomhut bouwt.Gisteren bleef ik al zappende hangen bij Discovery waar een programma was over boomhuttenbouwers, want ja, in Amerika geven ze zomaar een slordige 100 K. uit voor een knappe boomhut. De meest extravagante zaken komen voorbij waarbij 1 ding centraal staat. Beleving! Aan de buitenkant, want het moet een mooi plaatje zijn, maar ook het interieur is een en al beleving en sfeer. Heb jij nou een zaak waarvan je zegt, mijn horeca interieur kan eigenlijk nog best wat sfeer gebruiken, kijk eens naar deze boomhuttenbouwers of neem contact op met Tribe. Ik bouwde namelijk al boomhutten toen ik nog maar net kon lopen, geweldig toch. Bel me voor een geweldig horeca interieur, mijn nummer is 073-5325216
terug

SFEER & BELEVING ZIJN MAGISCH