Potlood

Monnikenwerk (video)

- 09 July 2020 door John van Niftrik -

Inmiddels bijna 10 jaar geleden gaf ik 4 pas afgestudeerde studenten van de kuntacademie in Breda de opdracht om een filmpje te maken waarin we op een bijzondere manier konden laten zien waar Tribe voor staat.
Inspirerende duurzame interieurs, doorspekt met beleving, voor iedereen. Het werd een monnikenwerk, een twee minuten durende animatievideo in een van volleg van afval gemaakt decor. De heren van De Barck Collective schoten zo'n 10.000 foto's om het verhaal van Tribe tot leven te wekken.

Nog steeds krijg ik regelmatig complimenten over het resultaat.
Om de zaken duidelijk te maken hebben we het geheel wat aangedikt, maar in essentie sta ik nog steeds 100% achter ons verhaal.
Bekijk de video en let vooral op de details als het met zijn vleugels slaan van het vogeltje, of het veren van de auto bij het uitstappen.
Details die superbelangrijk zijn om de boodschap over te brengen, precies zoals we het bij Tribe doen als we een interieur ontwerpen en bouwen.

terug

het

draait

om

details

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Inspiratie voor je interieur Duurzaam interieur Hergebruik Cradle To Cradle Beleving in de horeca Out of the box denken Circulair Circulaire interieurs terug