Potlood

Nieuw kantoor? Neem een interieurarchitect in de arm

- 30 October 2023 door John van Niftrik -

Een aantrekkelijk en functioneel kantoorontwerp is van essentieel belang voor het succes van een bedrijf. Het is niet alleen een kwestie van esthetiek, maar het heeft ook invloed op de productiviteit, de werkomgeving en de algehele bedrijfscultuur. Om deze reden is het zeer aan te raden een interieurarchitect in te schakelen voordat je aan de slag gaat met het verbouwen van je kantoorruimte. Tribe houdt zich al 30 jaar bezig met het ontwerpen van o.a. kantoor interieurs, zo kunnen we je een mooi voorbeeld geven van de voordelen die een interieurarchitect kan bieden voor het ontwerpen van een effectieve en aantrekkelijke kantooromgeving. 

Functionaliteit én sfeer!
Als interieurarchitecten begrijpen we bij Tribe dat een kantoorruimte in de eerste plaats functioneel moet zijn. Voordat we zelfs maar denken aan kleurenpaletten of meubelstukken, zullen we eerst de unieke behoeften van jouw bedrijf analyseren. We houden rekening met de workflows, de communicatie tussen teams, de benodigde opslagruimte en andere operationele aspecten. Dit resulteert in een op maat gemaakt ontwerp dat de efficiëntie en productiviteit bevordert.

Creatief en innovatief ontwerp
Als interieurontwerpers weten we wat er leeft in het kantoren landsschap, we zijn creatief en innovatief. We zijn bekend met de nieuwste trends en technologieën in kantoorontwerp en proberen unieke oplossingen te bieden die jouw kantoor onderscheiden van de concurrentie. Zo maken we in onze interieur ontwerpen graag gebruik van van ergonomische meubels, duurzame materialen en slimme verlichtingssystemen, die de algehele werkomgeving verbeteren.

Gevoel voor esthetica
Een aantrekkelijk kantoorontwerp heeft niet alleen invloed op de indruk die klanten en partners van jouw bedrijf krijgen, maar het beïnvloedt ook de motivatie en tevredenheid van medewerkers. Wij begrijpen hoe kleuren, texturen en lay-outs een positieve impact hebben op de sfeer en het welzijn van de medewerkers. Een goed ontworpen kantoor kan zelfs de betrokkenheid van medewerkers vergroten en bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur.

Kostenbesparing
Het inhuren van een interieurarchitect of ontwerper lijkt misschien een extra kostenpost, toch kan het je vaak geld en vooral een hoop gedoe besparen. Bij Tribe hebben we toegang tot een breed scala aan leveranciers en weten waar we hoogwaardige materialen en zelfs designmeubels tegen concurrerende prijzen kunnen vinden. Bovendien minimaliseert een goed interieurontwerp de kans op fouten en herstelwerkzaamheden, wat weer leidt tot kostenbesparingen.

Projectbeheer
Bij Tribe werken we met vaste projectmanagers, deze coördineert alle aspecten van de verbouwing. Zo beheleiden we het hele proces, van concept tot oplevering. Dit verlicht de druk op de eigenaren, ontzorgt het managementteam en staat garant voor een gestroomlijnde uitvoering van het project. 

Duurzaamheid en milieubewustzijn
De moderne zakelijke wereld hecht steeds meer waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Bij Tribe hebben onze ontwerpers kennis van milieuvriendelijke materialen en de verwerking ervan, we kunnen een kantoor ontwerpen dat aan deze normen voldoet. Dit niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook resulteren in lagere operationele kosten.

Kortom, het inhuren van een interieurarchitect is een investering die aanzienlijke voordelen kan opleveren voor jouw bedrijf. Het zorgt voor een functionele, aantrekkelijke, en efficiënte kantooromgeving die de productiviteit verhoogt en bijdraagt aan een positieve bedrijfscultuur. Het bespaart tijd en geld op de lange termijn en zorgt ervoor dat jouw kantoor voldoet aan de modernste normen van duurzaamheid en milieubewustzijn. Als je wilt dat jouw kantoor de best mogelijke indruk maakt, overweeg dan zeker de diensten van een ervaren interieurarchitect of interieurontwerper. 

 

terug

alles

begint

met een

idee

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.