Slobber, of toch het echte Zwarte Goud

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Met de opmars van de ambachtelijke food concepten kun je op steeds meer plaatsen genieten van een echt goeie kop koffie. En ook hier is een duidelijke verschuiving te zien van groot naar klein. Mooi.
Kleine koffie merken zijn in opmars, micro branderijen die in kleine oplages bijzondere smaken presenteren worden door hun gevarieerde en bijzondere aanbod steeds populairder. De beleving rond deze fijne koffie concepten is helemaal hot! Speel daar als horeca ondernemer zeker nu tijdens de wintermaanden handig op in.

Mocht je jouw horeca bedrijf, hoe klein ook, eens in de picture willen spelen en je gasten iets bijzonders willen presenteren. Biedt dan eens verschillende smaken koffie aan. Er zijn diverse microbranderijen die je graag verder helpen.

Als je nou toch zo'n knappe koffiemachine op je bar hebt staan, nodig eens zo'n echte koffiekenner uit om je gasten een dag van het zwarte goud en mooie koffieverhalen te voorzien. Wedden dat ze het zullen waarderen.
terug

goeie kop koffie