Vanavond lang opblijven

- 16 February 2016 door Edwin Timmers -

Als je kleine kinderen hebt is het vaak lastig om een leuke horeca gelegenheid te vinden waar je lekker kunt zitten terwijl je kinderen zich prima vermaken. Daar zit volgens mij nog echt markt voor veel horeca ondernemers. Het moet je natuurlijk wel liggen, maar als je het goed aanpakt heb je zomaar GOUD in handen.
Een goed voorbeeld is het ABC horeca concept in Velp, daar is het voor zowel ouders als kinderen goed toeven, een leuk interieur met veel beleving en goed eten.
En vandaag nog was ik in Tubbergen bij familie restaurant de Troubadour, ook een bedrijf waar je als ouder een prima hapje kunt eten terwijl je kinderen heerlijk ravotten in de binnen- of buitenspeeltuin.

Mocht je als horeca ondernemer op zoek zijn naar iets nieuws dan is mijn advies dan ook; Zet in op ouders met kinderen, werk alles tot in detail uit en je hebt gegarandeerd een HIT te pakken.
Bedenk leuke kinder- of familie arrangementen, organiseer schatzoektochten, vorm een Kidsclub om zo een groot netwerk op te bouwen waar je weer E-mail marketing op toe kunt passen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van ideeën die je zou kunnen toepassen voor kindvriendelijke concepten.

Het meest succesvolle voorbeeld hiervan is natuurlijk Restaurant de Pannekoekenbakker, wij bedachten en maakten de meeste van de inmiddels ruim 20 succesvolle vestigingen waar het altijd feest is voor kinderen.
Om succesvol te zijn hoef je trouwens niet perse pannenkoeken te verkopen, als je het maar goed aanpakt. Het zou zelfs helemaal niet gek zijn om met een kindvriendelijk horeca concept kinderen goed en gezond eten voor te schotelen. Een kwestie van creatief zijn. Wil je hierover graag een gratis vrijblijvend inspiratiegesprek met mij, stuur me dan een mail en ik bel je snel terug.
terug

KINDVRIENDELIJKE HORECA CONCEPTEN