Vertel je verhaal, het werkt!

- 12 May 2016 door Edwin Timmers -

Niet alleen voor het slapen gaan, maar wie een avondje op stap gaat vindt het doorgaans leuk om een verhaal voorgeschoteld te krijgen. Als ondernemer kun je op veel verschillende manieren verhalen vertellen, of je nou een horeca of winkelbedrijf hebt, verhalen vertellen werkt echt. Vertel je gasten met wat voor bijzondere ingrediënten je werkt, waar ze vandaan komen. Laat zo'n leverancier eens aan het woord, en plaats het op je website, of reserveer er een plekje voor in je menukaart.

Je gasten of klanten worden erdoor gegrepen en zullen dit verhaal aan anderen doorvertellen, marketing technisch is het dus sowieso een aanrader. Je kunt je inrichting, de uitstraling d.m.v. je interieur laten aansluiten op de producten die je serveert of verkoopt.

Als je een mooi gerecht serveert met verse vis is het leuk als je gasten het verhaal achter de vangst mee kunnen beleven. Zo zou je met goeie manshoge foto's van de vissers je interieur kunnen aankleden. Zoiets ziet er niet alleen leuk uit, maar je levert ook nog eens het bewijs dat jouw vis daadwerkelijk vers gevangen wordt.

Dit soort leuke details doen het doorgaans heel goed bij een grote schare gasten. Ga er gewoon mee aan de slag, of bel me om je op weg te helpen.
073-5325216
terug

details