Potlood

Waar koop ik een duurzaam kantoor interieur?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Bij Tribe bouwen we al onze interieurs op een duurzame wijze, ook de interieurs voor kantoren. Als we een duurzaam kantoor interieur bouwen kijken we eerst welke zaken we kunnen hergebruiken uit het oude interieur. Weggooien is zonde, zo luidt ons devies. Daarnaast gebruiken we voor de productie van onze op maat gemaakte kantoor meubels altijd duurzame grondstoffen en materialen. Het hout dat we verwerken is, of uit hergebruik verkregen, of heeft een FSC label. Verder gebruiken bij het maken van een duurzaam kantoor interieur natuurlijke materialen met een lange levensduur die niet of nauwelijks aan mode onderhevig zijn. Bovendien draaien de machines in onze werkplaats voor de productie van een duurzaam kantoor interieur, op groene stroom en scheiden we zorgvuldig het vrijgekomen afval. En natuurlijk zijn mensen van Tribe lief voor mens en dier.

Wil jij een duurzaam kantoor interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

Duurzame interieurs

blijven

generaties lang

goed

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug