restaurantinterieur

Horeca interieur van eetcafé Kandinsky Waalwijk

Midden in het centrum van Waalwijk ligt eetcafé Kandinsky, sinds jaar en dag de plek voor een heerlijke maaltijd, een fijn glas wijn of een lekker potje bier. Wij zijn het roerend eens met familie de Bruyn dat het goed is om te blijven vernieuwen. Zo namen we vorig jaar nog het complete terras onder handen en was het dit jaar de beurt aan de binnenkant. Met fantastische authentieke, gerecyclede materialen bouwden we samen een schitterend nieuw horeca interieur.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>restaurant</span>interieur

De familie de Bruyn, uitbaters van het succesvolle eetcafé Kandinsky in Waalwijk, zijn ervan overtuigd dat het succes van hun bedrijf, mede te danken is aan het voortdurend vernieuwen ervan. Inmiddels runnen ze dan ook ruim 25 jaar een uitspanning aan de Grotestraat in Waalwijk. Tribe was de afgelopen 15 jaar verantwoordelijk voor de metamorfose van bruin café, naar een eigentijdse, eigenwijze uitstraling. Elk jaar een stapje dichter bij de droom van twee eigengereide horeca ondernemers, Chef Michel en zijn vrouw Lonneke.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project