horecainterieur

Horeca interieur van Herberg Gebrande Waateren Hengevelde

Een van onze eerste projecten was het interieur voor restaurant de Bebsel in Goor. Jeroen en Ellen, een destijds beginnend horeca koppel had even daarvoor een voormalige feestzaal en bijbehorend restaurant overgenomen in het Overijsselse Goor. Met veel plezier bouwde het Tribe team destijds weken aan de metamorfose. We overnachtten in een appartementje boven een bedrijf in Bliksemafleiders wat we omdoopten tot hotel de Bliksemschicht en eten deden we aan een klein tafeltje in de hoek van de bedrijfskeuken van het restaurant. Casper, het 4-jarig zoontje van de familie Bebseler at met ons mee en kreeg steevast een groot applaus wanneer hij zijn bord leeg had. Voor dezelfde Casper bouwden we nu, 25 jaar later, het interieur voor een gemütliche Skihütte in de voormalige bowling van Herberg Gebrande Waateren te Hengevelde. Het werd een innoverende klus waar we natuurlijk herinneringen ophaalden en waar nieuwe gemaakt werden.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
horeca<span>interieur</span>
Après ski

Hoe maak je van een jaren '70 bowling een echte skihut? The Dude zou wellicht een moord voor deze klassieke setting doen, maar de nieuwe uitbaters hadden op deze plek een duidelijk beeld van een echte skihut voor ogen. Aan vierkante meters en enthousiasme geen gebrek, dus ontwierpen we een heerlijk decoratief interieur met een echte Oostenrijkse schwung, compleet met klassieke blond eikenhouten tafeltjes en heerlijke kitchy details. Natuurlijk verwerkten we fsc gecertificeerd hout en hergebruikten we zelfs de oude bowling-vloer. Ook kreeg veel van de voormalige bowling inrichting een tweede leven, dus ook voor dit project gingen we voor een duurzaam interieur.

Après ski

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project