VAMOSA LA
PLAYA

Horeca interieur van KeyWest Beachhouse Utrecht

Net langs de A2, ter hoogte van Maarsen Vleuten bouwden we samen met initiatiefnemer Jos van der Lee een te gek interieur van een prachtig strandpaviljoen. Een strandpaviljoen in Utrecht? Jawel, want er is weliswaar geen zee in Utrecht, wel een fantastisch zandstrand. KeyWest Beachhouse ligt namelijk op het strand van de Haarrijnse plassen, een schoon en kraakheldere 'binnenzee' pal aan de A2. Even de benen strekken als je met de auto vanuit Amsterdam komt, of voor een feestje, borrel of gewoon een lekkere lunch of diner.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>VAMOS</span>A LA<br/>PLAYA

Weloverwogen keuzes maken, da's natuurlijk altijd belangrijk, maar zeker als het om centjes gaat. Heb je met crowdfunding je bouwbudget bij elkaar weten te sprokkelen, dan worden die keuzes zo niet nog belangrijker! Voor het interieur van Key West kozen we daarom voor hergebruik. Alle meubels kregen in dit fantastische strandpaviljoen een tweede leven, de achterkasten werden 35 jaar geleden al als ei-trollys ingezet en de verlichting brandde decennia in grote fabriekshallen. Op deze manier wisten we, en binnen het budget te blijven, en de ultieme strandbeleving te krijgen.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project