restaurantinterieur

Horeca interieur van restaurant Next in Lelystad

In Lelystad maakten we in een voormalige brouwerij restaurant Next. Samen met de door de wol geverfde horeca ondernemer en eigenaar Roy van de Kolff bouwden we een bijzonder sfeervol restaurant. Door volop hergebruik toe te passen wisten we samen, ondanks de huiselijke sfeer van het restaurant, toch het industriele karakter van het gebouw te behouden. Het was een uitdaging, maar het is ons gelukt. Een bijzonder prettige samenwerking, een leuke vriendschappelijke relatie en een fantastische nieuw horecabedrijf was het resultaat. Next Restaurant Bataviaplein 150 Lelystad

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>restaurant</span>interieur

Als je met je restaurant op een plek gevestigd bent waar mensen een dagje uit zijn, dan moet je maximaal inzetten op beleving. Restaurant Next ligt in Bataviastad, een kleding outlet aan de rand van het Markermeer in Lelystad. Na een dagje shoppen is het bij de familie Van de Kolff goed toeven. In een sfeervolle omgeving kun je even heerlijk bijkomen van al dat shop-geweld. Restaurant Next heeft een heerlijk stoere, basic uitstraling en is een fraaie tegenhanger in die kooplustige omgeving.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project