restaurant interieur

Horeca interieur van Restaurant Puur Vlieland

Op het schitterende waddeneiland Vlieland heb je als gast keuze uit een keur van horeca bedrijven. Een mediterraanse keuken vind je echter maar op 1 plek. Bij Puur Vlieland aan de Dorpsstraat geniet je van echte Italiaanse gerechten, ambachtelijke Pizza's en drink je bovendien een goed glas wijn, eigenhandig door eigenaresse Joanke geselecteerd. Tribe vertaalde de toekomst ambities van Puur Vlieland in Puur Smaak. We bedachten een horeca interieur concept, wat zowel vernieuwend was alsook verbonden bleef met de sfeer en beleving van oude zaak. De zo voor het restaurant typerende schoon metselwerk muur en sloophouten stoeltjes bleven, al het andere werd rigoureus aangepakt. Er kwam een nieuwe keuken, nieuw plafond, nieuwe bar, nieuwe krukken, banken, tafels en er ontstond ruimte voor een prachtige op lokale ingrediënten geïnspireerde wanddecoratie.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>restaurant</span> interieur
Vlieland

Bij Puur Smaak horen ook Pure materialen. Daarom verwerkten we voor het restaurant interieur van Puur Vlieland uitsluitend deze materialen. In het interieur vind je massief gerecycled hout, keramiek, marmer, leder, suède, glas en staal. Allemaal duurzame keuzes met een RAW randje die bovendien enorm sfeerbepalend zijn. Foto's van lokale leveranciers verspreid over de Vlielandse bodem geven de liefde en betrokkenheid voor het eiland en de saamhorigheid van zijn bewoners op een bijzondere manier weer.

Vlieland

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project