restaurant interieur

Horeca interieur van 't Wellse Veerhuis

Van een houten hokje op de kade tot een waar begrip in de regio. 't Wellse Veerhuis kent een lange geschiedenis. De eerste documenten van de lijndienst het Wellseveer, gerund vanuit een houten hokje op de kade, stammen al uit 1845. Het pand wat we nu kennen staat er ergens vanaf de jaren '60 van de vorige eeuw. Diverse uitbaters voerden er een café, restaurant, lunchroom en feestzaal. Door de fantastische ligging bovenop de dijk met vrij uitzicht over de Maas, is 't Veerhuis een gewilde plek voor wandelaars, fietsers en dagjesmensen. Voor horeca ondernemer Mario Van Lith een reden te meer om juist hier met een nieuw horecaconcept aan de slag te gaan. Tribe ontwierp onlangs een compleet nieuw en duurzaam horeca interieur, voor een restaurant waar het draait op 2-P's. Pannenkoeken & Pizza's! Deze bijzondere combinatie op een unieke plek vraagt om een onderscheidend, laagdrempelig en vooral gastvrij interieur.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>restaurant</span> interieur
Ciao

Een restaurant inrichten is keuzes maken, wat wil ik uitstralen, waar komt de bar, waar de keuken, welke meubels kies ik, wat leg ik op de vloer, wat doe ik met de toiletten.? Door de grootte en staat van het pand bleek dit absoluut geen kwestie appeltje eitje. Daarom ontwierpen de ontwerpers van Tribe het complete horeca concept en bepaalden daarmee de totale beleving van het nieuwe Wellse Veerhuis. Een spannende combinatie van PIzza's en Pannenkoeken vraagt om een spannend interieur. En dat is het beslist geworden, oordeel zelf en neem eens een kijkje of heerlijke Italiaanse Pizza aan de Maasdijk in Well.

Ciao

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project