WIjnbar interieur

Horeca interieur van Wijnbar Barwijnig den Bosch

Ruim 15 jaar geleden bouwde het Tribe team al het interieur van de allereerste echte Bossche wijnbar. Voor een stad waar de Bourgondiër voornamelijk bier bestelde was dit een hele uitdaging. Vandaag de dag kent den Bosch meerdere succesvolle wijnbars, maar eentje waar je zelf je wijn kunt tappen en keuze hebt uit 60 open kwaliteitswijnen is in de stad helemaal splinternieuw. Voor 3 vrienden, Joris, Martijn en Ruud ontwierpen en bouwden we de voormalige Toco in de Verwersstraat in een recordtempo om in een ruimte vol van sfeer en beleving. Een horeca interieur dat is gemaakt van stoere materialen en het nodige vrouwelijke raffinement maakt Wijnbar Barwijnig in een klap een plek waar je wilt zijn. Je drinkt er rustig een wijntje met vrienden, en je doet je tegoed aan de heerlijk bijpassende versnaperingen. Proef verschillende wijnen, neem een slokje, een half of direct heel glas, het kan allemaal bij Barwijnig. Er hang een gemoedelijke warme sfeer. De akoestiek van het interieur is Top, de muziek is vet en de vrienden zijn vol passie van wijn. Wat mij betreft een kekke combi en garantie voor succes. Wat een leuke klus.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>WIjnbar</span> interieur
V!N

Wat in het vat zit verzuurd niet zo blijkt, dus wat tijdens een borrel gewoon een leuk idee leek is jaren nadien werkelijkheid geworden. De vrienden Joris, Martijn en Ruud waren al wat langer op zoek naar een geschikte locatie voor hun droom, een eigen wijnbar. In de Verwersstraat, recht tegenover de entree van het Noord Brabants museum vonden ze een mooie ruimte en vind je dus vanaf februari 2023 wijnbar Barwijnig. Tribe bouwde een stoer interieur met een subtiele vrouwelijke touch. Kleine stoeltjes, zachte kussens, mooi gestileerd. Sloophout, brut beton, staal, fluweel, keramiek, leder, fijn glaswerk en fluffie stoffen, harde en zachte materialen. Fijne contrasten en spannende details.

V!N

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project