restaurantinterieur

Horeca interieur van Eetbar Aards Berkel-Enschot

Om in een splinternieuw gebouwd centrum een restaurant te creëren met een interieur waar vanaf dag 1 al een ziel in zit, bleek voor het Tribe team een geweldige uitdaging. Door optimaal gebruik te maken van de ruimte, het betonnen karkas en het toepassen van authentieke materialen is het interieur van Eetbar Aards eigentijds en sfeervol. We hebben dan ook niks proberen weg te stoppen, gewapende breedplaatvloeren, in het werk gestorte kolommen, het benodigde leidingwerk, alles is zichtbaar in het interieur. Tegelijkertijd storen deze bouwkundige zaken geen moment, ze versterken het ongedwongen karakter van het interieurconcept en zijn daarmee sfeer-verhogend. Eetbar Aards is vanaf de opening de nieuwe hotspot in Berkel-Enschot.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>restaurant</span>interieur
F**D

Vic en Chrissy, twee jonge enthousiaste ondernemers met een gezamenlijke liefde voor het horeca vak koesterden al lang de wens voor een eigen restaurant en wijnwinkel. Het getuigd van een vooruitziende blik en gezonde dosis lef om in de huidige markt op deze plek een horecabedrijf te starten. Het Tribe team en onze vaste partners hebben hun beste beetje voor gezet om een interieur te maken waarover gepraat wordt. En dat is gelukt.

F**D

Wij maken interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project