strandtentinterieur

Horeca interieur van strandpaviljoen Oost Vlieland

Na maar liefst 15 jaar ging eindelijk de droom van mijn vriend Willem in vervulling. Zijn lang gekoesterde wens om een eigen strandtent op Vlieland te runnen werd op een schitterende vrijdag in juni ingewilligd. Jaren geleden reden we al samen naar de plek op de Oostpunt van Vlieland om te brainstormen over zijn restaurant dat daar wellicht ooit eens zou kunnen komen. Zo werd beetje bij beetje Willems droom ook die van mij en zagen we onszelf al in gedachten op het terras aan zee een biertje drinken. Na het winnen van de door de gemeente Vlieland uitgeschreven Pitch en de nodige formaliteiten konden we daadwerkelijk gaan bouwen. Binnen 2 maanden realiseerde het Tribe team samen met de jongens van Strandbaak dit schitterende paviljoen.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>strandtent<span>interieur

Heb je een droom, of loop je als ondernemer al langer met een idee rond wat je dolgraag zou willen realiseren. Dan is de enige manier om dat te bewerkstelligen eraan beginnen. Het klinkt wellicht te eenvoudig voor woorden, maar toch is dit het begin van alles. Het mooie van je dromen najagen is dat ze vaak rechtstreeks uit het hart komen. En ik schreef het al eerder in mijn blog; 'Wat vanuit het hart komt heeft een ziel!' En juist daarmee vergroot je de kans van slagen substantieel.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project