wijnbarinterieur

Horeca interieur van Wijnbar Bottles & Bites den Bosch

Wie een wijnbar in een echte bourgondische bierstad durft te beginnen is of gestoord, of heeft een vooruitziende blik en voldoende lef om van de gebaande paden af te gaan. Al in 2008 durfde horeca-ondernemer Jeroen van de Waarden het aan om een wijnbar te bouwen op het mooiste punt in de Bossche Uilenburg. Tribe verzorgde het complete ontwerp en tekende ook voor de fysieke uitvoering van dit nog steeds eigenwijze horeca-bedrijf. Onbewust heeft Jeroen hiermee de weg vrijgemaatkt voor latere Bossche horeca-ondernemers die verder durfden te denken dan bier en pinda's.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>wijnbar</span>interieur

Het was voor het ontwerpers team van Tribe een hele uitdaging om van 2 separate panden 1 sfeervolle ruimte te maken, zonder de authentieke bouwkundige elementen van het pand geweld aan te doen. Door de betonnen bar op een de 2 ruimtes te laten verbinden bleek een briljante oplossing. Hierdoor beleven gasten de 2 geschakelde ruimtes als 1 geheel. Mooie materialen als dubbelhard gebakken Mosa 10 bij 10 tegeltjes, brut beton, stoer eiken, sloophout, aluminium en glas zorgen voor details die er toe doen.

Wij maken interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project