barinrichting

Horeca interieur van Bar MarieMarie den Bosch

Bar MarieMarie is geen wijnbar, maar een bar met fijne wijnen, lekkere cocktails en een goed glas bier. MarieMarie bevind zich op de hoek van de Korenbrugstraat, de meest prominente plek van de Uilenburg in den Bosch. Op het ruime terras zit je er al vroeg heerlijk in de zon. Openslaande deuren geven een duurzaam gebouwd interieur prijs. Het Tribe team bouwde dit interieur al in 2008, letterlijk het allereerste interieur in den Bosch waar gewerkt is met circulaire materialen en duurzame technieken. Bar MarieMarie heeft een sfeervol interieur, met fraaie contrasterende interieur-elementen. Brut beton, rustiek eiken, aluminium, staal, glas en fluffie stoffen. Ga er gerust een proeven, borrelen, kletsen of lunchen. Binnenkort zelfs open voor ontbijt.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>bar</span>inrichting

Het was destijds voor de ontwerpers van Tribe een hele uitdaging om van 2 separate panden 1 sfeervolle ruimte te maken, zonder de authentieke bouwkundige elementen van het pand geweld aan te doen. We kozen voor een betonnen bar, dit stoere element verbind naadloos de 2 ruimtes. Hierdoor beleven de gasten van MarieMarie de 2 geschakelde ruimtes als 1 geheel. Mooie en eveneens duurzame materialen als dubbelhard gebakken Mosa 10 bij 10 tegeltjes, brut beton, stoer eiken, sloophout, aluminium en glas zorgen voor in het oog springende tijdloze details.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project