Potlood

Een strandtent interieur, lekker belangrijk!

- 21 April 2022 door John van Niftrik -

Is het interieur van een strandtent net zo belangrijk als dat van een willekeurig restaurant ergens in het land? Ja, natuurlijk wel! Anno 2022 wil een gast ondergedompeld worden in de sfeer en beleving van het strand en de zee. Een knap strandtent interieur komt aan deze wensen tegemoet en meer dan dat. Want waar gasten vroeger genoegen namen met wat gedrapeerde visnetten over houten schotten, kom je daar als horeca ondernemer vandaag de dag niet meer mee weg.

Steeds meer horecaondernemers op het strand kiezen ervoor om te investeren in het interieur van hun strandtent en dat vind ik een goede ontwikkeling. Je neemt jezelf serieus door een mooie kaart te voeren en dan is niet alleen de presentatie op het bord, maar ook die van je interieur van belang. Ze zijn er nog steeds hoor, strandtenten met slappe friet op winderige plekken, maar ze worden steeds dunner gezaaid.

Zo zie ik graag dat het interieur van een strandtent een fijne vibe losmaakt. Een lekker zomerse ongedwongen sfeer, met interieur decoratie direct uit de buurt. Geen palmbomen op het Nederlandse strand, maar helmgras, juthout, schelpen, zand en kleurige drijvertjes. De ene gast is de andere niet, dat geldt natuurlijk ook voor de inrichting van een strandtent. Sommige horeca ondernemers houden wat meer van een strakke inrichting met lounge muziek en LED licht, terwijl andere ondernemers juist kiezen voor een wat luchtigere Ibiza stijl strandtent interieur, een beetje hippie-achtig als het ware.

Voor beide stijlen is een markt en valt er wat van te zeggen, maar als ik je als strandtent interieur ontwerper 1 vrijblijvend advies mag geven is dat het volgende. Hou het interieur licht en simpel! De zee, het strand en de duinen zijn je etalage, de rest is bijzaak. Een interieur van een strandtent, in welke stijl dan ook moet goed gemaakt zijn, in dienst staan van de omgeving. Daarom slaat een bruin café op het strand als een tang op een varken, net zoals Frikandellen in Venetië, als je begrijpt wat ik bedoel.

Mocht je ondernemer op het strand zijn en vind je het leuk om eens een middagje te sparren over je interieur. Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

terug

een strandtent

interieur

is zeker!

belangrijk

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Horeca interieur horeca inrichting Strandtent interieur Strandtent inrichten terug