Tribe ontwerpt en bouwt al ruim 25 jaar horeca interieurs & horeca inrichting.
Wij bedenken en maken unieke, duurzame horeca concepten.
We bedachten schitterende interieurconcepten voor Pannenkoeken restaurants en bouwden duurzame interieurs voor hippe lunchrooms. Maar ook de authentieke donkerbruine kroegen kwamen in die 30 jaar Tribe horeca interieurs regelmatig aan bod. We timmerden eikenhouten lambriseringen van bruine cafés in Brabant en Limburg, richtten de lobby in van een klassiek hotel in Twente en gaven tegelijkertijd het bijbehorende restaurant interieur een totale metamorfose. Met ons team namen we Take away concepten op Hoog Caterijne in Utrecht en pop up restaurants op de parade in den Bosch onder handen. We werkten jaar op jaar aan het interieur van succesvolle eetcafés en wijnbars in Waalwijk en Berkel-Enschot, Lelystad en Goor.
Voor een niet nader te noemen particuliere opdrachtgever maakte het Tribe team in een boeren-bijgebouw een prachtige ontspanningsruimte. Compleet met bar, open haard, sauna en solarium is het goed toeven in deze geweldige ruimte. Door goed te kijken naar het gebouw en zodoende de oude en nieuwe materialen te combineren slaagden we erin een mooi fris en tijdloos interieur te maken.
Ruim 2 jaar geleden brandde het befaamde café Kerkzicht in Nuland tot op de grond af. In opdracht van pandeigenaar Frans van Keje bedacht en maakte Tribe een volledig duurzaam, hip horeca interieur. De sfeer is helemaal van deze tijd, transparant, kleurrijk en met allemaal duurzame en gerecyclede materialen gemaakt. En het resultaat mag er zijn. Het nieuwe Kerkzicht is nu een horecabedrijf waar je naast een gezellige borrel, geweldig kunt feesten en nu ook op vrijdag, zaterdag en zondag een lekker hapje kunt eten.
Al dat werk deden we en doen we nog steeds met veel inlevingsvermogen en een diepe liefde voor het mooie horeca vak. Wij houden van de sfeer in de horeca, gaan er met familie en vrienden graag een hapje eten en drinken er met veel plezier een goed glas bier of een mooi glas wijn.
Als gasten, maar ook als professionals zijn we sterk gefocust op het onderscheidend vermogen van een horeca interieur. Zodra zo’n interieur net dat beetje meer laat zien dan alleen haar functionaliteit gaan er andere krachten spelen. Het gaat vaak om de eerste indruk, is die in orde dan volgt de rest door de vakbekwaamheid van de uitbater vanzelf.
Als horeca inrichters kijken we met andere ogen, we zijn gebrand op sfeer en beleving in een horeca interieur. Als dat ontbreekt, dan is het lastig om de ziel in een interieur te krijgen. Elk interieur, maar horeca interieurs in het bijzonder dienen het onderbewustzijn te prikkelen. Een gast is zich daar niet direct van bewust, zij ervaren het als een plek die goed voelt. Tribe verstaat de kunst om jouw gasten dat te laten ervaren.
Neem gerust contact op voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie.
Tribe ontwerpt en bouwt al ruim 25 jaar horeca interieurs & horeca inrichting.
Wij bedenken en maken unieke, duurzame horeca concepten.
Om in een splinternieuw gebouwd centrum een restaurant te creëren met een interieur waar vanaf dag 1 al een ziel in zit, bleek voor het Tribe team een geweldige uitdaging. Door optimaal gebruik te maken van de ruimte, het betonnen karkas en het toepassen van authentieke materialen is het interieur van Eetbar Aards eigentijds en sfeervol. We hebben dan ook niks proberen weg te stoppen, gewapende breedplaatvloeren, in het werk gestorte kolommen, het benodigde leidingwerk, alles is zichtbaar in het interieur. Tegelijkertijd storen deze bouwkundige zaken geen moment, ze versterken het ongedwongen karakter van het interieurconcept en zijn daarmee sfeer-verhogend. Eetbar Aards is vanaf de opening de nieuwe hotspot in Berkel-Enschot.
Midden in het centrum van Waalwijk ligt eetcafé Kandinsky, sinds jaar en dag de plek voor een heerlijke maaltijd, een fijn glas wijn of een lekker potje bier. Wij zijn het roerend eens met familie de Bruyn dat het goed is om te blijven vernieuwen. Zo namen we vorig jaar nog het complete terras onder handen en was het dit jaar de beurt aan de binnenkant. Met fantastische authentieke, gerecyclede materialen bouwden we samen een schitterend nieuw interieur.
Na maar liefst 15 jaar ging eindelijk de droom van mijn vriend Willem in vervulling. Zijn lang gekoesterde wens om een eigen strandtent op Vlieland te runnen werd op een schitterende vrijdag in juni ingewilligd. Jaren geleden reden we al samen naar de plek op de Oostpunt van Vlieland om te brainstormen over zijn restaurant dat daar wellicht ooit eens zou kunnen komen. Zo werd beetje bij beetje Willems droom ook die van mij en zagen we onszelf al in gedachten op het terras aan zee een biertje drinken. Na het winnen van de door de gemeente Vlieland uitgeschreven Pitch en de nodige formaliteiten konden we daadwerkelijk gaan bouwen. Binnen 2 maanden realiseerde het Tribe team samen met de jongens van Strandbaak dit schitterende paviljoen.
Een van onze eerste projecten was het interieur voor restaurant de Bebsel in Goor. Jeroen en Ellen, een destijds beginnend horeca koppel had even daarvoor een voormalige feestzaal en bijbehorend restaurant overgenomen in het Overijsselse Goor. Met veel plezier bouwde het Tribe team destijds weken aan de metamorfose. We overnachtten in een appartementje boven een bedrijf in Bliksemafleiders wat we omdoopten tot hotel de Bliksemschicht en eten deden we aan een klein tafeltje in de hoek van de bedrijfskeuken van het restaurant. Casper, het 4-jarig zoontje van de familie Bebseler at met ons mee en kreeg steevast een groot applaus wanneer hij zijn bord leeg had. Voor dezelfde Casper bouwden we nu, 25 jaar later, het interieur voor een gemütliche Skihütte in de voormalige bowling van Herberg Gebrande Waateren te Hengevelde. Het werd een innoverende klus waar we natuurlijk herinneringen ophaalden en waar nieuwe gemaakt werden.
In de zomer van 2017 realiseerden we deel 1 van de totale make-over van Orpheus, een van de grootste theaters in Nederland. In de maanden ervoor was het Tribe team druk met het ontwerpen van nieuwe meubels, bars, balies, roomdividers, wandafwerking, plafonds, verlichting. Deze bijzondere klus betrof namelijk het hele interieur en complete inventaris. Tribe wist de door het mt uitgeschreven pitch te winnen op originaliteit en creativiteit. Al tijdens de ontwerpfase besloten we ver weg te blijven van de geijkte standaard inrichting. Dus bedachten we een interieur wat het uit 1965 stammende gebouw op het lijf geschreven was. We borduurden door op de architectuur van destijds en bedachten een tijdloze inrichting met een wauw factor. Wat een prachtige klus en fantastische opdrachtgever, dat mag gezegd worden. Op dit moment bouwen we opnieuw aan deel 2.
Op het schitterende waddeneiland Vlieland heb je als gast keuze uit een keur van horeca bedrijven. Een mediterraanse keuken vind je echter maar op 1 plek. Bij Puur Vlieland aan de Dorpsstraat geniet je van echte Italiaanse gerechten, ambachtelijke Pizza's en drink je bovendien een goed glas wijn, eigenhandig door eigenaresse Joanke geselecteerd. Tribe vertaalde de toekomst ambities van Puur Vlieland in Puur Smaak. We bedachten een horeca interieur concept, wat zowel vernieuwend was alsook verbonden bleef met de sfeer en beleving van oude zaak. De zo voor het restaurant typerende schoon metselwerk muur en sloophouten stoeltjes bleven, al het andere werd rigoureus aangepakt. Er kwam een nieuwe keuken, nieuw plafond, nieuwe bar, nieuwe krukken, banken, tafels en er ontstond ruimte voor een prachtige op lokale ingrediënten geïnspireerde wanddecoratie.
Het lef hebben om echt van de gebaande paden te gaan. Dat is hoe ik het initiatief van de SNS bank in 1 zin zou willen omschrijven. Mensen vrijblijvend in alle opzichten financieel weerbaar maken, is het doel van dit bijzondere project. Dat daarvoor een andere ervaring nodig is dan de huidige bancaire omgeving van de organisatie biedt, werd al snel duidelijk. We besloten het samen dan ook over een totaal nadere boeg te gooien. In de voormalige Sphinx fabriek in Maastricht bouwde het Tribe team samen met haar vaste partners een schitterende laagdrempelige huiselijke omgeving die je aan alles behalve een bank doet denken. Het resultaat is een schitterende, unieke inspirerende plek waar mensen zich op hun gemak voelen en het fijn vinden om elkaar te ontmoeten.
In hartje den Bosch bouwde het Tribe team met veel plezier aan een geweldig nieuw horeca concept. Puurgondisch! zo ging het heten, gezond en lekker, lekker en gezond. Een voormalige snackbar toverden we in 4 weken om naar een gezonde plek in de Bossche markt. Waar voorheen de frikandellen het rijk alleen hadden verscheen een hippe, duurzame en helemaal van deze tijd zijnde lunchroom. Opeens kwamen er vanachter de ambachtelijke toonbank gezonde smoothies, The Best Pie In Town, sapjes en andere lekkernijen, allemaal vers gemaakt. Voor het raam maakten we hoge werkplekken met 230V en USB aansluitingen, een lange zitbank en fijne lage tafeltjes om knus aan te zitten in een heerlijke ambachtelijke setting. De Bosschenaren waren ermee in hun nopjes, ze smulden van de lekkernijen en de sfeer. Zodoende zat Puurgondisch vanaf dag 1 tjokvol met Bossche Foodies.
Met de laatste mode mee doen? Hartstikke leuk als je in je tienerjaren bent en enorm van shoppen houdt. Als je jezelf een serieus theater mag noemen en uit 1965 stamt, dan ga je natuurlijk voor maatwerk. Tribe levert maatwerk interieurs, als een goed zittende jas. Samen met onze vaste partners bouwden we de basis van het interieur met tijdloze verantwoorde en vaak natuurlijke materialen. Zodoende is het veel minder gevoelig voor trends en modegrillen. Opvallende accenten zoals schilderwerk, verlichting en decoraties kunnen dan relatief snel en goedkoop worden vervangen.
Met de gemeente Oss als opdrachtgever, bouwden we voor de bewoners van de Ossche Krinkelhoek, samen met architect Jan Hendriks, een schitterend duurzaam MFA. Een voormalig leegstaand schoolgebouw kreeg deze fijne herbestemming als Multi Functionele Accommodatie. De Meteoor werd een ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Een plaats waar ruimte is voor gewoon een krantje en een kopje koffie, maar waar je ook terecht kunt voor dans, een spelletje biljart, kookworkshop of filmmiddag. De Meteoor wordt gerund door en fanatieke groep vrijwilligers die samen hun steentje bijdragen om de buurt leefbaar te houden. Het was voor Tribe een leuke uitdaging om het interieur een fijne huiskamer-achtige sfeer te geven.
Voor een niet nader te noemen particuliere opdrachtgever maakte het Tribe team in een boeren-bijgebouw een prachtige ontspanningsruimte. Compleet met bar, open haard, sauna en solarium is het goed toeven in deze geweldige ruimte. Door goed te kijken naar het gebouw en zodoende de oude en nieuwe materialen te combineren slaagden we erin een mooi fris en tijdloos interieur te maken.
Ruim 2 jaar geleden brandde het befaamde café Kerkzicht in Nuland tot op de grond af. In opdracht van pandeigenaar Frans van Keje bedacht en maakte Tribe een volledig duurzaam, hip horeca interieur. De sfeer is helemaal van deze tijd, transparant, kleurrijk en met allemaal duurzame en gerecyclede materialen gemaakt. En het resultaat mag er zijn. Het nieuwe Kerkzicht is nu een horecabedrijf waar je naast een gezellige borrel, geweldig kunt feesten en nu ook op vrijdag, zaterdag en zondag een lekker hapje kunt eten.
Als je bijna met je voeten in de zee zit, dan wil je natuurlijk ook een interieur wat een beachy uitstraling heeft. Voor restaurant de Pannekoekenbakker in Oostkapelle maakten we daarom een inrichting of het bij elkaar gejut is. De bar is een boot, door de patrijspoorten kijk je onder water en op de bovenverdieping staat een heuse duikersklok. Bij restaurant de Pannekoekenbakker in Oostkapelle heb je keuze uit meer dan 150 verschillende soorten pannenkoeken. Je vind het restaurant aan de Domburgseweg 75 in Oostkapelle. Smakelijk!
Vught heeft al jaren een leuk theater, lekker knus met een leuk programma. Het gebouw waarin theater de Speeldoos gevestigd is stamt uit de jaren 70 en was zo langzamerhand wel eens aan een opknapbeurtje toe. Voor het nieuwe stars on stage concept tekende Tribe een geweldig stoer interieur. Echt iets voor jonge mensen en met respect voor het gebouw. Het onder architectuur opgerichte pand heeft namelijk allerlei leuke aspecten die in de loop der jaren allemaal weg-getimmerd waren. Kwestie van willen zien en vervolgens lef van de directie om het gebouw weer te laten spreken. Wat een geweldig resultaat en wat een leuke klus. Als je even in de gelegenheid bent, ga er dan beslist eens een avondje uit.
Van een hypermodern, naar een echt RAW interieur. Zo zou je de nieuwe stijl van Restaurant & Foodbar Promessa in Eersel het best kunnen omschrijven. Tribe maakte wederom het interieurontwerp en produceerde de nieuwe inrichting en inventaris. Een mooie uitdaging om een warme moderne inrichting te maken zonder het klassieke karakter van het pand kwijt te raken. Alle kunst werd in eigen huis door chef Marc Dijkstra zelf vervaardigd. Restaurant PromessaMarkt 3-5 Eersel 0497-530 510
In Lelystad maakten we in een voormalige brouwerij restaurant Next. Samen met de door de wol geverfde horeca ondernemer en eigenaar Roy van de Kolff bouwden we een bijzonder sfeervol restaurant. Door volop hergebruik toe te passen wisten we samen, ondanks de huiselijke sfeer van het restaurant, toch het industriele karakter van het gebouw te behouden. Het was een uitdaging, maar het is ons gelukt. Een bijzonder prettige samenwerking, een leuke vriendschappelijke relatie en een fantastische nieuw horecabedrijf was het resultaat. Next Restaurant Bataviaplein 150 Lelystad
Na maanden van ontwerpen, brainstormen en tekenen was het net voor de zomer de beurt aan het daadwerkelijk bouwen van een splinternieuw duurzaam horeca concept in den Bosch. Tribe tekende voor het ontwerp en uitvoering van het volledige interieur. Wat een fantastische klus werd het, juist omdat een duurzaam horeca concept ons natuurlijk op het lijf is geschreven. Tribe ontwerpt en bouwt immers al sinds 1992 duurzame horeca interieurs. Toen het restaurant eenmaal onder de naam Djoyn haar deuren aan de Orthenstraat opende, brak er voor de initiatiefnemers een spannende tijd aan. Gasten komen en gingen, het restaurant kreeg veel positieve kritieken, chefs en bediening werkten zich in het zweet en binnen 3 maanden was er Green Key Gold. Inmiddels wordt het restaurant onder de naam Seasons voortgezet en weten veel gasten het bijzondere concept te vinden en te waarderen. Wij maakten een restaurant met een geweldige uitstraling om trots op te zijn.
Onlangs bouwden we samen met vele vrijwilligers intensief aan de sportkantine van voetbalclub Nulandia. Geen overbodige luxe was de algehele tendens van voetbalminnend Nuland. Alles in de ruimte was meer dan aan vervanging toe, zeg maar gerust dringend! Zodoende vervingen we het plafond, de vloeren, de toiletgroepen, de keuken, de bar en achterkast, maar ook alle meubels en verlichting. Uiteindelijk bleef geen hoekje gespaard voor het verbouwingsgeweld en met een geweldig resultaat. Uitbater Nico Bijveld is maar wat trots op zijn nieuwe stek. Kom op zondag daarom gerust eens langs voor lekker een pilske op Sportpark Duyn&Dael in Nuland.
Net langs de A2, ter hoogte van Maarsen Vleuten bouwden we samen met initiatiefnemer Jos van der Lee een te gek interieur van een prachtig strandpaviljoen. Een strandpaviljoen in Utrecht? Jawel, want er is weliswaar geen zee in Utrecht, wel een fantastisch zandstrand. KeyWest Beachhouse ligt namelijk op het strand van de Haarrijnse plassen, een schoon en kraakheldere 'binnenzee' pal aan de A2. Even de benen strekken als je met de auto vanuit Amsterdam komt, of voor een feestje, borrel of gewoon een lekkere lunch of diner.
Wie een wijnbar in een echte bourgondische bierstad durft te beginnen is of gestoord, of heeft een vooruitziende blik en voldoende lef om van de gebaande paden af te gaan. Al in 2008 durfde horeca-ondernemer Jeroen van de Waarden het aan om een wijnbar te bouwen op het mooiste punt in de Bossche Uilenburg. Tribe verzorgde het complete ontwerp en tekende ook voor de fysieke uitvoering van dit nog steeds eigenwijze horeca-bedrijf. Onbewust heeft Jeroen hiermee de weg vrijgemaakt voor latere Bossche horeca-ondernemers die verder durfden te denken dan bier en pinda's.
We bedachten schitterende interieurconcepten voor Pannenkoeken restaurants en bouwden duurzame interieurs voor hippe lunchrooms. Maar ook de authentieke donkerbruine kroegen kwamen in die 30 jaar Tribe horeca interieurs regelmatig aan bod. We timmerden eikenhouten lambriseringen van bruine cafés in Brabant en Limburg, richtten de lobby in van een klassiek hotel in Twente en gaven tegelijkertijd het bijbehorende restaurant interieur een totale metamorfose. Met ons team namen we Take away concepten op Hoog Caterijne in Utrecht en pop up restaurants op de parade in den Bosch onder handen. We werkten jaar op jaar aan het interieur van succesvolle eetcafés en wijnbars in Waalwijk en Berkel-Enschot, Lelystad en Goor.
Al dat werk deden we en doen we nog steeds met veel inlevingsvermogen en een diepe liefde voor het mooie horeca vak. Wij houden van de sfeer in de horeca, gaan er met familie en vrienden graag een hapje eten en drinken er met veel plezier een goed glas bier of een mooi glas wijn.
Als gasten, maar ook als professionals zijn we sterk gefocust op het onderscheidend vermogen van een horeca interieur. Zodra zo’n interieur net dat beetje meer laat zien dan alleen haar functionaliteit gaan er andere krachten spelen. Het gaat vaak om de eerste indruk, is die in orde dan volgt de rest door de vakbekwaamheid van de uitbater vanzelf.
Als horeca inrichters kijken we met andere ogen, we zijn gebrand op sfeer en beleving in een horeca interieur. Als dat ontbreekt, dan is het lastig om de ziel in een interieur te krijgen. Elk interieur, maar horeca interieurs in het bijzonder dienen het onderbewustzijn te prikkelen. Een gast is zich daar niet direct van bewust, zij ervaren het als een plek die goed voelt. Tribe verstaat de kunst om jouw gasten dat te laten ervaren.
Neem gerust contact op voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie.
Als je bijna met je voeten in de zee zit, dan wil je natuurlijk ook een interieur wat een beachy uitstraling heeft. Voor restaurant de Pannekoekenbakker in Oostkapelle maakten we daarom een inrichting of het bij elkaar gejut is. De bar is een boot, door de patrijspoorten kijk je onder water en op de bovenverdieping staat een heuse duikersklok. Bij restaurant de Pannekoekenbakker in Oostkapelle heb je keuze uit meer dan 150 verschillende soorten pannenkoeken. Je vind het restaurant aan de Domburgseweg 75 in Oostkapelle. Smakelijk!
Vught heeft al jaren een leuk theater, lekker knus met een leuk programma. Het gebouw waarin theater de Speeldoos gevestigd is stamt uit de jaren 70 en was zo langzamerhand wel eens aan een opknapbeurtje toe. Voor het nieuwe stars on stage concept tekende Tribe een geweldig stoer interieur. Echt iets voor jonge mensen en met respect voor het gebouw. Het onder architectuur opgerichte pand heeft namelijk allerlei leuke aspecten die in de loop der jaren allemaal weg-getimmerd waren. Kwestie van willen zien en vervolgens lef van de directie om het gebouw weer te laten spreken. Wat een geweldig resultaat en wat een leuke klus. Als je even in de gelegenheid bent, ga er dan beslist eens een avondje uit.
Van een hypermodern, naar een echt RAW interieur. Zo zou je de nieuwe stijl van Restaurant & Foodbar Promessa in Eersel het best kunnen omschrijven. Tribe maakte wederom het interieurontwerp en produceerde de nieuwe inrichting en inventaris. Een mooie uitdaging om een warme moderne inrichting te maken zonder het klassieke karakter van het pand kwijt te raken. Alle kunst werd in eigen huis door chef Marc Dijkstra zelf vervaardigd. Restaurant PromessaMarkt 3-5 Eersel 0497-530 510
In Lelystad maakten we in een voormalige brouwerij restaurant Next. Samen met de door de wol geverfde horeca ondernemer en eigenaar Roy van de Kolff bouwden we een bijzonder sfeervol restaurant. Door volop hergebruik toe te passen wisten we samen, ondanks de huiselijke sfeer van het restaurant, toch het industriele karakter van het gebouw te behouden. Het was een uitdaging, maar het is ons gelukt. Een bijzonder prettige samenwerking, een leuke vriendschappelijke relatie en een fantastische nieuw horecabedrijf was het resultaat. Next Restaurant Bataviaplein 150 Lelystad
Na maanden van ontwerpen, brainstormen en tekenen was het net voor de zomer de beurt aan het daadwerkelijk bouwen van een splinternieuw duurzaam horeca concept in den Bosch. Tribe tekende voor het ontwerp en uitvoering van het volledige interieur. Wat een fantastische klus werd het, juist omdat een duurzaam horeca concept ons natuurlijk op het lijf is geschreven. Tribe ontwerpt en bouwt immers al sinds 1992 duurzame horeca interieurs. Toen het restaurant eenmaal onder de naam Djoyn haar deuren aan de Orthenstraat opende, brak er voor de initiatiefnemers een spannende tijd aan. Gasten komen en gingen, het restaurant kreeg veel positieve kritieken, chefs en bediening werkten zich in het zweet en binnen 3 maanden was er Green Key Gold. Inmiddels wordt het restaurant onder de naam Seasons voortgezet en weten veel gasten het bijzondere concept te vinden en te waarderen. Wij maakten een restaurant met een geweldige uitstraling om trots op te zijn.
Onlangs bouwden we samen met vele vrijwilligers intensief aan de sportkantine van voetbalclub Nulandia. Geen overbodige luxe was de algehele tendens van voetbalminnend Nuland. Alles in de ruimte was meer dan aan vervanging toe, zeg maar gerust dringend! Zodoende vervingen we het plafond, de vloeren, de toiletgroepen, de keuken, de bar en achterkast, maar ook alle meubels en verlichting. Uiteindelijk bleef geen hoekje gespaard voor het verbouwingsgeweld en met een geweldig resultaat. Uitbater Nico Bijveld is maar wat trots op zijn nieuwe stek. Kom op zondag daarom gerust eens langs voor lekker een pilske op Sportpark Duyn&Dael in Nuland.
Net langs de A2, ter hoogte van Maarsen Vleuten bouwden we samen met initiatiefnemer Jos van der Lee een te gek interieur van een prachtig strandpaviljoen. Een strandpaviljoen in Utrecht? Jawel, want er is weliswaar geen zee in Utrecht, wel een fantastisch zandstrand. KeyWest Beachhouse ligt namelijk op het strand van de Haarrijnse plassen, een schoon en kraakheldere 'binnenzee' pal aan de A2. Even de benen strekken als je met de auto vanuit Amsterdam komt, of voor een feestje, borrel of gewoon een lekkere lunch of diner.
Wie een wijnbar in een echte bourgondische bierstad durft te beginnen is of gestoord, of heeft een vooruitziende blik en voldoende lef om van de gebaande paden af te gaan. Al in 2008 durfde horeca-ondernemer Jeroen van de Waarden het aan om een wijnbar te bouwen op het mooiste punt in de Bossche Uilenburg. Tribe verzorgde het complete ontwerp en tekende ook voor de fysieke uitvoering van dit nog steeds eigenwijze horeca-bedrijf. Onbewust heeft Jeroen hiermee de weg vrijgemaakt voor latere Bossche horeca-ondernemers die verder durfden te denken dan bier en pinda's.
Wil je dat het interieur van jouw horecazaak als een magneet op gasten werkt? Okay! Al ruim een kwarteeuw maken wij uniek aantrekkelijke interieurs voor de horeca.
Verplaats jezelf als horecaondernemer in je gasten. Wat trekt hen over de drempel als ze dwalend door de stad een restaurant zoeken, of een toffe kroeg? Er is een grote kans dat dit het interieur is... Ziet hij/zij een smaakvol en aantrekkelijk horeca interieur, dan stapt hij/zij naar binnen.
Het interieur legt letterlijk het eerste contact tussen de horecaondernemer en zijn gasten. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat de horeca baat heeft bij een uniek interieur.
Je hoeft niet gek te doen, maar een beetje lef helpt wel. Het gaat om de eerste indruk.
Zorg dat je opvalt. Onderscheid jezelf van de rest. Horeca met een uniek interieur maakt van een goede eerste indruk een blijvende indruk. Zijn je gasten eenmaal binnen dan zorg jij er als vakbekwame horecaprofessional voor dat ze terugkomen.
Met ruim een kwarteeuw ervaring in de horeca weten wij hoe we gastvrijheid naar een veelzijdig en catchy interieur kunnen vertalen.
Catchy met een bite. Elk interieur voor de horeca geven wij een eigen gezicht.
Samen met jou scheppen we een omgeving waarin de gast zich thuis voelt. Jij verstaat jouw vak en wij het onze. Jij wilt tevreden klanten en wij ook. Wij ontwerpen en bouwen de mooiste interieurs voor de horeca. Ook die van jou.
Wil jij ook een uniek en onderscheidend horeca interieur?
Neem contact opKunnen duurzame interieurs voor horeca toch tof zijn? O jawel! Wij hergebruiken slim en geven zo elk interieur een eigentijdse facelift. 100% echt!
Drukbezochte horecazaken schreeuwen om een interieur dat tegen een stootje kan. Onze oerdegelijke interieurs voor de horeca zijn toekomstbestendig. Ze gaan lang mee zonder het verleden te vergeten.
We houden van spullen met karakter. Elke kras, elke groef op een barkruk of lambrisering vertelt een verhaal. Dit verhaal houden wij levend door van oude spullen nieuwe dingen te maken. Met een knipoog naar vroeger bouwen wij frisse, eigentijdse interieurs voor de horeca.
Als je oude materialen en spullen slim hergebruikt in een nieuw interieur, hoef je minder weg te gooien. Afvalbeperking is een belangrijk aspect van duurzaamheid. De meeste winst behaal je door te kiezen voor een interieur dat zowel wat betreft vormgeving als wat betreft robuustheid langer meegaat dan de rest.
Een plastic patatbakje gooi je na gebruik weg, een bakje van Tupperware is sowieso mooier en gaat minstens een halve eeuw mee. Wij streven naar een horeca met interieurs die net zo lang meegaan en waarin gasten zich altijd thuis zullen voelen.
Ben jij ook iemand die kiest voor onderscheidende horeca interieurs? Wij zorgen niet alleen voor een visueel tof beeld, maar ook voor de juiste duurzaamheid. Daar babbelen we graag een keer met je over onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Neem jij effe contact met ons op?
Neem contact op