Lang leve onze interieurs

voor de horeca!

Kunnen duurzame interieurs voor de horeca toch tof zijn? O jawel! Wij hergebruiken slim en geven zo elk interieur een eigentijdse facelift. 100% echt!

Lang leve onze interieurs voor de horeca!

Drukbezochte horecazaken schreeuwen om een interieur dat tegen een stootje kan. Onze oerdegelijke interieurs voor de horeca zijn toekomstbestendig. Ze gaan lang mee zonder het verleden te vergeten. We houden van spullen met karakter. Elke kras, elke groef op een barkruk of lambrisering vertelt een verhaal. Dit verhaal houden wij levend door van oude spullen nieuwe dingen te maken. Met een knipoog naar vroeger bouwen wij frisse, eigentijdse interieurs voor de horeca.

Wat maakt interieurs voor de horeca duurzaam?

Als je oude materialen en spullen slim hergebruikt in een nieuw interieur, hoef je minder weg te gooien. Afvalbeperking is een belangrijk aspect van duurzaamheid. De meeste winst behaal je door te kiezen voor een interieur dat zowel wat betreft vormgeving als wat betreft robuustheid langer meegaat dan de rest. Een plastic patatbakje gooi je na gebruik weg, een bakje van Tupperware is sowieso mooier en gaat minstens een halve eeuw mee. Wij streven naar een horeca met interieurs die net zo lang meegaan en waarin gasten zich altijd thuis zullen voelen.

“Kiezen voor een horeca met duurzame interieurs is slim”

Kies jij ook voor onderscheidende horeca interieurs?

Klik hier
Interieurs Horeca